دستگیری ۱۵ زندانی متواری از یک زندان در لیبی

- نیروهای امنیتی لیبی، عصر دیروز(دوشنبه) از دستگیری ۱۵ زندانی که از یکی از زندان ها در غرب این کشور فرار کرده و منجر به قتل یک نگهبان زندان شده بودند، خبر داد.
کد خبر: ۱۱۱۶۹۶۶
| |
5179 بازدید
دستگیری ۱۵ زندانی متواری از یک زندان در لیبی


به گزارش تابناک به نقل از آناتولی، بنا بر بیانیه اداره امنیت السهل الغربی وابسته به وزارت کشور لیبی، صبح روز دوشنبه زندانیان مسلح دست به شورش زدند که در پی آن چند تن از زندانیها اقدام به فرار کردند که این اداره تیمی برای جستجو و دستگیری متواریان تشکیل داد.
براساس این بیانیه، بیشتر این زندانیان مجرمانی خطرناک هستند.
این بیانیه تأکید کرد که توانسته است ۱۵ زندانی متواری را دستگیر کند.
این اداره از شهروندان خواست هوشیار باشند و هرگونه اطلاعاتی در این خصوص را که به دستگیری باقی متواریان بینجامد به دستگاه های مربوطه اطلاع دهند و هیچ یک از این زندانیان را مخفی نکنند.
گفتنی است که رسانه های داخلی لیبی، دیروز، پیشتر گزارش دادند که تعدادی از زندانیان موفق به فرار از یک زندان شده اند، این در حالی است که نگهبان این زندان به قتل رسیده است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت