صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

داعش ازسرگیری حملات در اروپا را خواستار شد

گروه تروریستی داعش با انتشار اطلاعیه ای ازسرگیری حملات در اروپا با استفاده از فرصت موجود حمله روسیه به اوکراین را خواستار شد.
کد خبر: ۱۱۱۴۳۵۰
| |
4403 بازدید
داعش ازسرگیری حملات در اروپا را خواستار شد

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر از خبرگزاری فرانسه، گروه تروریستی داعش در اطلاعیه‌ای ازسرگیری حملات در اروپا را خواستار شد.

بر اساس این گزارش، داعش در این اطلاعیه از حامیان خود خواست از جنگ اوکراین و حمله نظامی روسیه به این کشور برای اجرای حملات در اروپا استفاده کنند.

در پیام صوتی منتسب به گروه تروریستی داعش که در کانال تلگرام این گروه منتشر شده آمده است: با توکل به خداوند ما یک کمپین پربرکت را برای انتقام مرگ ابو ابراهیم القرشی و سخنگوی سابق این گروه اعلام می‌کنیم.

«ابو عمر المهاجر» سخنگوی جدید گروه تروریستی داعش از طرفداران این گروه خواست از فرصت موجود حمله روسیه به اوکراین که از آن به عنوان جنگ صلیبیون با یکدیگر یاد کرد، استفاده کرده و حملات در اروپا را از سر گیرند.

گفتنی است که پس از آنکه جو بایدن رئیس جمهور آمریکا طی یک سخنرانی کشته شدن «ابو ابراهیم القرشی» سرکرده داعش در ادلب سوریه را اعلام کرد داعش تهدید کرده بود که انتقام وی را خواهد گرفت.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات