دسته گل عروس باعث طلاق شد
فارس: زني به دادگاه رفت و مدعي شد كه حتي دسته گل عروسياش را خودش انتخاب نكرده و مادر شوهرش انتخاب كرده است و به همين خاطر ميخواهد از شوهرش جدا شود.
زني 26 ساله با مراجعه به دادگاه خانواده شهيد محلاتي دادخواستي را به قاضي يكي از شعب ارائه كرد.
اين زن در حضور قاضي شعبه 236 اين مجتمع مدعي شد كه شوهرش اصلاً به او توجهي ندارد و او ميخواهد جدا شود.
وي ادامه داد: من ميخواهم از شوهرم جدا شوم چرا كه ماشين عروس، آرايشگاه و حتي تالار و لباسهايم را مادر شوهرم و شوهرم انتخاب كردند و اصلاً به من اهميت ندادند.
من از دخالتهاي مادر شوهرم و تصميمگيريهاي او براي زندگي من خسته شدم و ميخواهم از شوهرم جدا شوم. شوهرم حتي دسته گل عروس را به سليقه من انتخاب نكرد بلكه در انتخاب آن نيز مادر شوهرم سهيم بود.
مرد 29 ساله در دادگاه حضور داشت و گفت: همسرم شب عروسي مرا ترك كرده و مرا جلوي تمام مهمانها سنگ روي يخ كرده است. همسرم لجبازي كرد و زندگيمان كه خيلي خوب بود را خراب كرد و من ديگر نميتوانم در كنار او باشم.
قاضي رسيدگي كننده به اين پرونده، حكم طلاق توافقي صادر كرد.


