ظاهرات در ولایت خوست؛

سخنگوی طالبان: پاکستان حوصله افغان‌ها را امتحان نکند

بنا به گزارش‌ها، امروز شماری از ساکنان ولایت خوست همجوار با پاکستان در اعتراض به حملات ارتش پاکستان، در مرکز این ولایت تجمع کرده و شعار‌هایی علیه پاکستان دادند.
کد خبر: ۱۱۱۴۰۹۰
| |
4430 بازدید
سخنگوی طالبان: پاکستان حوصله افغان‌ها را امتحان نکند
به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی طالبان نیز در توییتی این حملات را محکوم کرده و نوشته که پاکستان "حوصله افغان‌ها را در چنین مسائل امتحان نکند ... وگرنه پیامد بدی خواهد داشت. "

در این راستا، وزارت خارجه طالبان نیز در اعتراض به حملات به کنر و خوست، سفیر پاکستان در کابل را احضار کرد.

گزارش‌هایی از حملات هوایی پاکستان سحرگاه امروز به ولایت‌های کنر و خوست افغانستان منتشر شده است. منابع محلی به بی‌بی‌سی وقوع این حملات را تایید کردند و از کشته و زخمی شدن ده‌ها تن از جمله شماری از "غیرنظامیان" خبر دادند.

بنا به گزارش‌ها، قربانیان بیشتر از بی‌جاشدگان از وزیرستان پاکستان هستند که به روستا‌هایی در این مناطق پناه آورده‌اند.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت
آخرین اخبار