ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

ارتش روسیه از نیروگاه چرنوبیل عقب نشینی کرد

اوکراین می‌گوید تمام نیرو‌های روسیه که چرنوبیل را اشغال کرده بودند، اکنون از این منطقه عقب نشینی کرده اند.
کد خبر: ۱۱۱۱۶۵۴
| |
9218 بازدید
ارتش روسیه از نیروگاه چرنوبیل عقب نشینی کرد
به گزارش «تابناک» به نقل از مهر به نقل از اسکای نیوز، اوکراین اعلام کرده که تمامی نیرو‌های روسیه که نیروگاه هسته‌ای چرنوبیل را تحت کنترل داشتند، اکنون این منطقه را ترک کرده اند.

پیش از این نیز مقامات آمریکایی گزارش داده بودند که تعدادی از نیرو‌های روسیه از چرنوبیل عقب نشینی کرده اند.

با این حال هنوز هیچ اظهارنظری در این مورد از سوی روسیه صورت نگرفته است.

چرنوبیل اندکی پس از آغاز حمله روسیه به اوکراین در ۲۴ فوریه توسط نیرو‌های روسی تصرف شد، اگرچه کارکنان اوکراینی در اتاق کنترل باقی ماندند.

بر اساس گزارش‌ها، نیرو‌های روسی از شهر اسلاووتیچ، جایی که کارگران چرنوبیل در آن زندگی می‌کنند هم عقب نشینی کرده اند.
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار