میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل
در پنجمین روز از سال جدید صورت گرفت

بازدید وزیر تعاون, کار و رفاه اجتماعی از کارخانه صبا فولاد خلیج فارس

حجت الله عبدالملکی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به همراه محمد اسکندری مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری در پنجمین روز از سال ۱۴۰۱ از کارخانه صبا فولاد خلیج فارس بازدید نمودند.
کد خبر: ۱۱۱۱۰۲۷
| |
3018 بازدید

به گزارش بورس تابناک، به نقل از روابط عمومی شرکت صبا فولاد خلیج فارس دکتر حجت الله عبدالملکی وزیر تعاون, کار و رفاه اجتماعی به همراه دکتر محمد اسکندری مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری و تعدادی از معاونین و مدیران استانی صبح جمعه پنجم فروردین ماه از نخستین کارخانه تولید بریکت گرم ایران HBI شرکت صبا فولاد خلیج فارس بازدید نمودند.

وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی در این بازدید نوروزی ضمن دیدار با کارگران و پرسنل از بخش‌های مختلف کارخانه صبا فولاد خلیج فارس از جمله خط تولید و اتاق کنترل بازدید و از نزدیک در جریان روند تولید محصول استراتژیک این کارخانه بریکت گرم HBI قرار گرفتند.

در حاشیه این بازدید دکتر احسان دشتیانه مدیرعامل شرکت صبا فولاد خلیج فارس گزارشی از روند تولید و برنامه های در دست اقدام این کارخانه را ارائه نمودند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات