اوکراین از حمله سایبری به چند پایگاه رسمی خبر داد

میخایلو فیودوروف، معاون نخست‌وزیر اوکراین روز چهارشنبه از حملات سایبری جدید به چند پایگاه رسمی دولت این کشور خبر داد.
کد خبر: ۱۱۰۶۲۹۲
| |
4004 بازدید

اوکراین از حمله سایبری به چند پایگاه رسمی خبر داد

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، به نقل از یورونیوز، بنا به گزارش‌ها دسترسی به پایگاه اینترنتی چند بانک اوکراینی و چند وزارتخانه این کشور دیگر ممکن نیست. خبرگزاری فرانسه گزارش داده است که پایگاه اینترنتی وزارت خارجه اوکراین از دسترس خارج شده است.

اوکراین ماه گذشته نیز با حمله سایبری به شماری از پایگاه‌های اینترنتی دولت این کشور روبرو شده بود. مقامات اوکراین تاکید می‌کنند که شواهدی از دخالت مسکو در حملات سایبری به پایگاه‌های دولتی در اختیار دارند. این در حالی است که روسیه این اتهام‌ها را رد می‌کند.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت
آخرین اخبار