صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

بحران کمبود کولر در مسکو

با توجه به سردسیر بودن مسکو، بیشتر ساختمانها در این شهر فقط به سیستم گرمایشی مجهز هستند.
کد خبر: ۱۱۰۳۷۷
| |
5330 بازدید

مسکو پایتخت روسیه به علت گرمای شدید هوا با بحران کمبود کولر و دستگاههای خنک کننده روبرو است.

 به گزارش واحدمرکزی خبر به نقل از شبکه تلویزیونی روسیا الیوم، با توجه به سردسیر بودن مسکو، بیشتر ساختمانها در این شهر فقط به سیستم گرمایشی مجهز هستند.

گرمای کنونی هوا در مسکو در صد و بیست سال کنونی بی سابقه بوده است. دستگاه های خنک کننده در بازارهای مسکو کمیاب شده و ساکنان مسکو باید این دستگاه ها را پیش خرید کنند.

در تابستان سال گذشته، مسکو شاهد بارش شدید باران و دمای خنک بود. کمبود فضای سبز در مسکو هم باعث شده است که ساکنان این شهر، گرمای هوا را بیشتر احساس کنند.

دمای هوای سی و پنج تا چهل درجه در مسکو همچنین باعث افزایش فروش انواع نوشیدنی های خنک شده است. مسکو پیش از این به پایتخت برف و یخ مشهور بود.

کارشناسان هواشناسی در روسیه پیش بینی کردند دمای هوا در چند روز آینده در مسکو بیش از پیش افزایش یابد و این شهر در سال آینده، تابستان گرمتری را تجربه کند.

 

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان