سرعت انتشار امیکرون بسیار بالا است

هر فرد مشکوک به سرماخوردگی باید قرنطینه شود

مدیر گروه پیشگیری از بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی تبریز با اشاره به افزایش روزانه موارد امیکرون در آذربایجان شرقی گفت: سرعت انتشار این ویروس بسیار بالا است.
کد خبر: ۱۱۰۲۴۹۳
| |
5909 بازدید
|
۱
هر فرد مشکوک به سرماخوردگی باید قرنطینه شود

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، دکتر سیمین خیاط زاده سه شنبه شب، ۱۲ بهمن ماه، در گفت‌وگوی خبری، اظهار کرد: موارد مثبت ابتلا به امیکرون روزانه در حال افزایش بوده و این در حالی است که ما نمی‌توانیم تمامی افراد مبتلا به این ویروس را شناسایی کنیم.

وی با بیان این‌که هر فرد با هر علامت مشکوک به سرما خوردگی باید قرنطینه شود، افزود: با تکمیل واکسیناسیون و رعایت پروتکل‌های بهداشتی می‌توان جلوی انتشار این ویروس را تا حدی گرفت.

وی با اشاره به تزریق دز سوم واکسن به ۳۵ درصد از جمعیت بالای ۱۲ سال استان، گفت: آمار تزریق دز سوم در استان هنوز به حد انتظار نرسیده است و بایستی این آمار نزدیک به دو برابر می شد.

خیاط زاده با اشاره به تعطیلی مدارس استان تا روز پنجشنبه، افزود: در مورد وضعیت بازگشایی دانشگاه‌ها نیز طی روزهای آتی تصمیاتی اتخاذ می‌شود.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۳ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۳
واکسن مرغوب چی شد؟!!1
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت