صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

بلینکن: پاسخ خود به پیشنهادات روسیه را فاش نمی‌کنیم

وزیر خارجه آمریکا امروز، چهارشنبه گفت، واشنگتن هرگز جزئیات و محتوای پاسخ خود به پیشنهادات روسیه را منتشر نخواهد کرد، زیرا معتقد است، محرمانه بودن در سطح دیپلماسی بهتر است.
کد خبر: ۱۱۰۱۴۱۳
| |
4816 بازدید
بلینکن: پاسخ خود به پیشنهادات روسیه را فاش نمی‌کنیم
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، به نقل از اسپوتنیک، آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا در جمع خبرنگاران گفت: آمریکا پاسخ‌های خود به تضمین‌های امنیتی فرستاده و نگرانی‌های خود را درباره هرگونه اقدام نظامی روسیه ابراز داشت.

او خاطرنشان کرد: پاسخ شامل مسائل "بسیار مثبتی" است.

وزیر خارجه آمریکا تاکید کرد: واشنگتن محتوای پاسخ خود را منتشر نمی‌کند و پاسخ ما به پیشنهادات تضمین‌های امنیتی روسیه با هماهنگی با هم‌پیمانان و اوکراین بوده است.

رئیس دستگاه دیپلماسی آمریکا افزود: پاسخ ما در هماهنگی با هم‌پیمانان اروپایی بود و ناتو نیز پاسخ خود را طی امروز به مسکو ارائه خواهد کرد.

بلینکن تاکید کرد: آمریکا آماده ادامه مذاکره با روسیه در خصوص آن زمینه‌هایی است که همچنان همکاری در آن‌ها ممکن است.

این وزیر افزود: ما از مذاکره استقبال می‌کنیم و دیپلماسی را ترجیح می‌دهیم و آماده قدم برداشتن در زمینه‌هایی هستیم که فرصت همکاری است.
تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات