بارش برف بیشتر مدارس کرمانشاه را به تعطیلی کشاند
مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه گفت: مدارس تمام مقاطع تحصیلی شهرستانهای پاوه، روانسر، جوانرود، ثلاث باباجانی و دالاهو روز سهشنبه در ۲ نوبت صبح و عصر به علت بارش برف و برودت هوا تعطیل است.
کد خبر: ۱۰۹۹۷۱۹
| | 5847 بازدید

به گزارش «تابناک»، «امیر ظهرابی» بامداد سه شنبه به ایرنا افزود: مدارس بخش گواور از توابع شهرستان گیلانغرب هم فردا در ۲ نوبت صبح و عصر تعطیل است.
وی همچنین گفت: مدارس شهرستان های کرمانشاه، صحنه، کنگاور، اسلام آبادغرب، سنقر، هرسین، و سرپل ذهاب هم به دلیل برودت هوا در نوبت صبح تعطیل است.
استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت دارای ۳۲۵ هزار دانش آموز در مقاطع مختلف تحصیلی است.
بارش برف که از روز یکشنبه استان کرمانشاه را فرا گرفته موجب قطع برق در برخی از مناطق، کندی تردد در راه های اصلی و بسته شدن راه ده ها روستای استان شده است.
هواشناسی کرمانشاه اعلام کرده که بارش برف تا روز پنجشنبه ادامه دارد و این امر باعث برودت شدید هوا و یخبندان در سطح استان خواهد شد.
گزارش خطا
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟


