صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

ادامه رایزنی‌های دیپلماتیک باقری‌کنی در وین

رایزنی‌های دیپلماتیک مذاکره کننده ارشد ایران در گفتگو‌های رفع تحریم‌ها در وین، پس از یک تنفس دو روزه از سرگرفته شد.
کد خبر: ۱۰۹۹۶۹۷
| |
6042 بازدید
ادامه رایزنی‌های دیپلماتیک باقری‌کنی در وین
به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، علی باقری که صبح امروز (دوشنبه) وارد پایتخت اتریش شد در نخستین دیدار خود با نمایندگان اتحادیه اروپا و سه کشور اروپایی دیدار کرد. هم زمان جلسات کارشناسی نیز در خصوص موضوعات مختلف جریان دارد.

باقری و نمایندگان سه کشور اروپایی جمعه گذشته برای برخی مشورت‌ها به پایتخت‌های خود برگشته بودند. البته مذاکرات کارشناسی در این ایام کماکان ادامه داشت و جلسات کارگروه رفع تحریم و ترتیبات اجرایی (کارگروه سوم) با حضور کارشناسان ایران و گروه ۱+۴ در این مدت در هتل کوبورگ وین برگزار شد.

مذاکره کننده ارشد کشورمان در دو روز اقامت در تهران در قالب یک برنامه سنگین و فشرده با همه مقامات ذیربط بالادستی، فنی و تخصصی نشست‌های هماهنگی و مشورتی داشت.

دور هشتم مذاکرات رفع تحریم‌ها از دوشنبه ششم دی ۱۴۰۰ آغاز شده و گفتگو‌ها به اذعان هیات‌های مذاکره کننده پیشرفت‌هایی داشته است.
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات