کتائب حزب الله: دولت آینده باید کاملا عراقی باشد

مسؤول امنیتی کتائب حزب الله عراق شنبه شب گفت که دولت آینده عراق باید کاملا عراقی بدون وابستگی خارجی باشد.
کد خبر: ۱۰۹۷۸۵۹
| |
6836 بازدید
کتائب حزب الله: دولت آینده باید کاملا عراقی باشد
به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از المیادین، ابو علی عسکری گفت: باردیگر می‌گوییم که تقلبی که در انتخابات پارلمانی اخیر روی داد، بزرگترین عملیات تقلب در تاریخ معاصر عراق است و البته به این معنی نیست که متقلبان حق دارند که حقوق دیگران را مصادره کنند.

وی تأکید کرد که دولت آینده باید کاملا عراقی باشد، نه شرقی، نه غربی، نه انگلیسی و نه آمریکایی و نه اماراتی.

مسؤول امنیتی کتائب حزب الله افزود: دخالت نیرو‌های سنی (عزم و تقدم) یا احزاب کُرد به نفع یک حزب مشخص به بی ثباتی کمک می‌کند و اگر آن‌ها دستآوردی کسب کنند موقتی خواهد بود و ممکن است باعث دردسر برای آن‌ها شود و همه زیان خواهند دید.

العسکری اضافه کرد: تلاش برای کنار گذاشتن اکثریت ۹۰ درصدی که فراکسیون بزرگتر را نمایندگی می‌کند، باعث ایجاد اختلاف خواهد شد.

احزاب و گروه‌های سیاسی شیعه عراق عضو کمیته هماهنگی، با وجود انتقاد شدید به عملکرد دادگاه فدرال عراق در تائید انتخابات پر حرف و حدیت این کشور، به رای این نهاد قضایی تمکین کردند.

نیرو‌های کمیته هماهنگی سیاسی شیعه عراق بر این باورند که در انتخابات زودهنگام پارلمانی ۱۰ اکتبر ۲۰۲۱ (۱۸ مهر ۱۴۰۰) تقلب و دستکاری روی داده بود، بنابراین با ارائه شواهد و مدارک از دست بردن در انتخابات به دادگاه فدرال عراق، خواستار ابطال نتایج این رویداد بودند.

دادگاه فدرال عراق ۶ دی ماه سال جاری سرانجام پس از برگزاری چند نشست و در میان، اما و اگر‌های فراوان، رای به تائید انتخابات پارلمانی اخیر عراق داد.
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت