میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

خسارت ۱۹۰۰ میلیارد تومانی سیل در هرمزگان

سیل هرمزگان ۱۹۰۰میلیارد تومان خسارت در بخش های کشاورزی،جاده ،آب و برق وارد کرد.
کد خبر: ۱۰۹۷۶۱۹
| |
6869 بازدید
خسارت ۱۹۰۰ میلیارد تومانی سیل در هرمزگان

به گزارش تابناک به نقل از باشگاه خبرنگاران، مهدی دوستی، استاندار هرمزگان گفت:تاکنون طبق برآورد صورت گرفته، سیلاب اخیر بالغ بر هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان به بخش‌های کشاورزی، باغات، منازل مسکونی و زیرساخت‌های استان هرمزگان، خسارت وارد کرده است.

عمده‌ترین خسارت‌های سیل در هرمزگان در بخش کشاورزی بوده و در جلسات برگزار شده با حضور وزیر کشور و وزیر نیرو، برای جبران این خسارت‌ها تصمیم‌گیری شد.

بر اثر سیل، دو هزار واحد مسکونی در هرمزگان، دچار آبگرفتگی و آسیب شدند که بلافاصله اقدامات جهت امدادرسانی و تخلیه آب از این منازل، صورت گرفت.

اسکان اضطراری و توزیع اقلام مورد نیاز در میان سیل‌زدگان از دیگر اقدامات بود و همچنین در برخی مناطق سیل‌زده، غذای گرم در حال پخت و توزیع است.

با وجود گستردگی سیلاب و آسیب‌های وارد شده به زیرساخت‌ها، اما با اقدامات صورت گرفته، آب، برق و ارتباطات مخابراتی مناطق سیل‌زده هرمزگان که پس از وقوع سیل قطع شده بود، برقرار و وصل شده و در حال حاضر تنها آب و برق سه روستا در هرمزگان قطع است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات