رکوردشکنی امیکرون در جهان

سازمان جهانی بهداشت (WHO) در گزارش جدیدی اعلام کرد: آمار هفتگی مبتلایان تازه به کرونا در جهان طی هفته گذشته به رکورد تازه‌ای رسید.
کد خبر: ۱۰۹۷۵۷۹
|
۱۷ دی ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۳ 07 January 2022
|
7722 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، روز گذشته (پنجشنبه) این سازمان اعلام کرد که در دوره هفت روزه منتهی به ۲ ژانویه، حدود ۹ میلیون و ۵۲۰ هزار مبتلای تازه شناسایی شد که در مقایسه با دوره مشابه هفته پیش از آن، ۷۱ درصد بیشتر بوده است.

تدروس آدهانوم، دبیرکل این سازمان نیز در جمع خبرنگاران گفت که به نظر می رسد به ویژه در مورد افرادی که واکسینه شده اند، شدت ابتلای ناشی از سویه امیکرون ویروس کرونا کمتر از ابتلا به سویه دلتا باشد. با این حال امیکرون همانند سویه های قبلی موجب بستری شدن و مرگ می شود.

به گزارش شبکه ان اچ کی،‌ آدهانوم هشدار داد ظرفیت پذیرش بیمارستان ها رو به پر شدن است و کادر درمان نیز روز به روز کمتر می شود. او در ادامه خواستار انجام اقدامات پیشگیرانه و ضروری به منظور جلوگیری از ابتلا شد.

اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت