میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

جزئیات نخستین جلسه تحقیق و تفحص از بورس

نخستین جلسه تحقیق و تفحص از بازار سرمایه به منظور واکاوی عملکرد پیشین شناسایی و برخورد قاطع با متخلفان برگزار شد.
کد خبر: ۱۰۹۶۸۹۳
| |
6306 بازدید

به گزارش بورس تابناک، محمدهادی سلیمی‌زاده، مدیر روابط عمومی سازمان بورس در توئیتی از برگزاری نخستین جلسه تحقیق و تفحص از بازار سرمایه، توسط نمایندگان مجلس خبر داد.

وی افزود: نکات نمایندگان از عملکرد گذشته وزارت اقتصاد و سازمان بورس قابل توجه بود. سازمان آماده همکاری کامل و واکاوی عملکرد پیشین است. شناسایی و برخورد قاطع با متخلفان اندکی از سرمایه اجتماعی برباد رفته را احیا خواهد کرد.

گفتنی است طرح تحقیق و تفحص از سازمان بورس توسط برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی از یکسال قبل تاکنون در دستور کار بوده اما در مهرماه گذشته بود که این طرح به تصویب رسید و حالا اجرای آن از امروز کلید خورده است.

جزئیات نخستین جلسه تحقیق و تفحص از بورس
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات