تعطیلات خشونت بار آمریکا؛

۶ مجروح بر اثر تیراندازی در لس آنجلس آمریکا

مقامات پلیس آمریکا اعلام کردند بر اثر تیراندازی در یک فروشگاه مواد غذایی در لس آنجلس، ۶ نفر مجروح شده اند که حال تعدادی از آن‌ها وخیم است.
کد خبر: ۱۰۹۶۴۸۰
| |
6884 بازدید
۶ مجروح بر اثر تیراندازی در لس آنجلس آمریکا
به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، پلیس لس آنجلس اعلام کرد تیراندازی در فروشگاه مواد غذایی "سوپریور گروسرز" در خیابان اولان جنوبی اتفاق افتاد و دو مظنون در داخل و خارج این فروشگاه تیراندازی کرده اند.

بر اساس این گزارش، این تیراندازی قبل از تحویل سال نو میلادی اتفاق افتاده و بر اساس گزارش سازمان آتش نشانی لس آنجلس، حال دو نفر از مجروحان این تیراندازی وخیم گزارش شده و دو نفر دیگر نیز به شدت مجروح شده اند.

پلیس مشغول تحقیق در خصوص این تیراندازی است، اما تاکنون کسی در ارتباط با آن بازداشت نشده است.
تیراندازی جمعی و دیگر انواع خشونت مسلحانه یک مشکل بزرگ در آمریکا محسوب می‌شود و گروه‌های مدافع کنترل تسلیحاتی می‌گویند مقررات سهل گیرانه و رواج اسلحه تیراندازی‌ها در آمریکا را تشدید کرده است.

تیراندازی در آمریکا به خصوص در اواخر قرن بیستم به پدیده‌ای رایج در این کشور تبدیل شده است. آمریکا تنها کشور درجهان است که شمار اسلحه در آن از شمار افراد بیشتر است. بنابر داده‌های موسسه سوئیسی «اسمال آرمز سُروی» (Small Arms Survey (SAS) در ازای هر یکصد شهروند آمریکایی ۱۲۰ قبضه سلاح وجود دارد.

شهر‌های بزرگ ایالات متحده آمریکا در سال ۲۰۲۰ شاهد افزایش ۳۰ درصدی قتل و آدم کشی بودند و جمهوریخواهان، مقام‌های دموکرات را به سهل انگاری در این زمینه متهم می‌کنند.

بر اساس گزارش نیویورک تایمز، داده‌های دانشگاه نورت‌ایسترن نشان می‌دهد در سال ۲۰۲۰ میلادی ۶.۵ درصد از جمعیت آمریکا یعنی ۱۷ میلیون نفر مبادرت به خرید سلاح کردند در حالی که این رقم در سال ۲۰۱۹ تنها ۵.۳ درصد بود.

جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا خشونت با اسلحه دراین کشور را یک "همه گیری فراگیر" و "شرمساری بین المللی" توصیف کرده، اما هنوز دولت دموکرات بایدن نتوانسته در این زمینه اقدامی انجام دهد.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت