تعداد بازدید : 11838
کد خبر:۱۰۹۵۸۵۶
کد خبر:۱۰۹۵۸۵۶
18480 بازدید
نظرات: ۲
ته چین؛

دستور پخت خورش فسنجان با گوشت اردک

خورش فسنجان یا به لفظ عام خورش فسنجون یکی از خورش‌های بسیار پرطرفدار ایرانی است که معمولاً با گوشت قلقلی یا گوشت مرغ تهیه می‌شود اما در شمال ایران با اردک پخته می‌شود. پیش از این روش مرسوم تهیه خورش فسنجان را در تابناک فراگرفته‌اید. اکنون دستور پخت خورش فسنجان با گوشت اردک را با آموزش جواد جوادی فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ماهان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۲ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۱
بابا لاکچری !! فسنجون با ارد: !!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۱ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۱
اردک را هم از شکارچیان غیرمجاز حیات وحش به راحتی تهیه فرمایید.
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟