تعداد بازدید : 11835
کد خبر:۱۰۹۵۸۵۶
کد خبر:۱۰۹۵۸۵۶
18302 بازدید
نظرات: ۲
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۰ | ۱۴۰۰/۱۰/۲۱
11 January 2022
ته چین؛

دستور پخت خورش فسنجان با گوشت اردک

خورش فسنجان یا به لفظ عام خورش فسنجون یکی از خورش‌های بسیار پرطرفدار ایرانی است که معمولاً با گوشت قلقلی یا گوشت مرغ تهیه می‌شود اما در شمال ایران با اردک پخته می‌شود. پیش از این روش مرسوم تهیه خورش فسنجان را در تابناک فراگرفته‌اید. اکنون دستور پخت خورش فسنجان با گوشت اردک را با آموزش جواد جوادی فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
نظرات شما
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ماهان
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ دی ۱۴۰۰ - ۰۹:۰۲
بابا لاکچری !! فسنجون با ارد: !!
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ دی ۱۴۰۰ - ۰۹:۱۱
اردک را هم از شکارچیان غیرمجاز حیات وحش به راحتی تهیه فرمایید.
پاسخ
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.