ته چین؛

طرز تهیه کره محلی

کد خبر: ۱۰۹۵۶۹۹
تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۰ 09 January 2022
تعداد بازدید : 10393
بازدید 44236
۳
کره محلی طرفداران بسیاری دارد که هم در وعده صبحانه همراه با مربا، شکلات، عسل و... سرو می‌شود و هم در کنار بسیاری از غذاها نظیر انواع برنج، و کباب سرو می‌شود و به طور خاص این روزها برای کاسه کباب پرکاربرد است. طرز تهیه کره محلی را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
کره محلی؟!!! این یا نمیدونه معنای محلی چیه یا اصلا با کره آشنا نیست!!!
پاسخ ها
س ح
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۲۹ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۲
خدايي قشنگ نوشتي ايشون اصلا نميدونند كه كره محلي چيه . كره محلي از ماست دوغ شده و زده شده بدست ميآد
م
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۲۴ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۱
اینا روش های بازاریه که کره سریع تو مغازه مصرف میشه با کره دوغی و محلی واقعی فرق داره