مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
دستور پخت کباب کوبیده بازاری
تعداد بازدید : 52634
کد خبر:۱۰۹۵۶۶۶
کد خبر:۱۰۹۵۶۶۶
67785 بازدید
نظرات: ۵
ته چین؛

طرز تهیه کباب کوبیده گلپایگانی

کباب گلپایگان از طعم متفاوت و خاصی برخوردار است که از قضا اکثر رستوران‌هایی که کوبیده گلپایگانی سرو می‌کنند، چنین طعمی را ارائه نمی‌کنند. دستور پخت کباب کوبیده پارچی گلپایگانی و سه راز این کباب خوش طعم را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۵
زرشک
|
United Arab Emirates
|
۰۸:۳۶ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۸
کباب؟ واقعا فکر میکنی با وضعیت مردم آموزش کباب ؟؟؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۶ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۸
عالی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۵۳ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۸
من گلپایگانی هستم
کباب گلپایگان اصلا گوشت گوساله نداره
همه الکی میگن کباب گلپایگانی
و کباب گلپایگان را با حرارت پایین نمیپزن
چون گوسفند خالی هست خیلی پوکه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۱۶ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۲
من گلپايگان زندگی میکنم همش الکی اسم در کرده اصلا بدردنمیخوره
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۰ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۲
با سلام در گلپایگان اکثر کبابها گدشت یخی رو کباب مکنند
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟