تعداد بازدید : 52608
کد خبر:۱۰۹۵۶۶۶
کد خبر:۱۰۹۵۶۶۶
67065 بازدید
نظرات: ۵
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۰ | ۱۴۰۰/۱۰/۱۸
08 January 2022
ته چین؛

طرز تهیه کباب کوبیده گلپایگانی

کباب گلپایگان از طعم متفاوت و خاصی برخوردار است که از قضا اکثر رستوران‌هایی که کوبیده گلپایگانی سرو می‌کنند، چنین طعمی را ارائه نمی‌کنند. دستور پخت کباب کوبیده پارچی گلپایگانی و سه راز این کباب خوش طعم را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
نظرات شما
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۰
زرشک
Iran (Islamic Republic of)
۱۸ دی ۱۴۰۰ - ۰۸:۳۶
کباب؟ واقعا فکر میکنی با وضعیت مردم آموزش کباب ؟؟؟؟
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸ دی ۱۴۰۰ - ۰۸:۴۶
عالی
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸ دی ۱۴۰۰ - ۱۹:۵۳
من گلپایگانی هستم
کباب گلپایگان اصلا گوشت گوساله نداره
همه الکی میگن کباب گلپایگانی
و کباب گلپایگان را با حرارت پایین نمیپزن
چون گوسفند خالی هست خیلی پوکه
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲ دی ۱۴۰۰ - ۰۱:۱۶
من گلپايگان زندگی میکنم همش الکی اسم در کرده اصلا بدردنمیخوره
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲ دی ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۰
با سلام در گلپایگان اکثر کبابها گدشت یخی رو کباب مکنند
پاسخ
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.