نماینده مردم پلدختر و معمولان در مجلس:

حفظ جنگل‌ها در گرو گازرسانی به روستاهاست

نماینده مردم پلدختر و معمولان در مجلس شورای اسلامی گفت: چنانچه گازرسانی به مناطق جنگلی و اهالی روستا‌ها صورت گیرد خود مردم محافظ جنگل‌ها خواهند بود.
کد خبر: ۱۰۹۴۹۹۰
| |
5418 بازدید
حفظ جنگل‌ها در گرو گازرسانی به روستاهاست
به گزارش تابناک، سیدحمیدرضا کاظمی در گفتگو با ایسنا اظهار کرد: چهار سال پیش، نامه‌ای به وزیر نفت دولت گذشته ارسال و درخواست کردیم که با توجه به کوهستانی و جنگلی بودن لرستان به خصوص شهرستان پلدختر توقع و انتظار ما این است که حفاظت از جنگل‌ها و مراتع و کشور با توسعه گاز رسانی در دستور کار وزارت قرار گیرد.

وی بیان کرد: در حال حاضر سازمان جنگل‌ها و در استان‌ها، ادارات کل منابع طبیعی تعداد محدودی از افراد را برای حفاظت از جنگل‌ها در یک استان در نظر گرفتند که برای این مهم کافی نیستند.

نماینده مردم پلدختر و معمولان در مجلس شورای اسلامی گفت: چنانچه گازکشی را توسعه ندهیم در مناطق روستایی، عشایری و مناطق صعب‌العبور وجنگلی مردم راهی غیر از قطع درختان و استفاده از هیزم برای سوخت و گرمایش ندارند.

کاظمی افزود: چنانچه گازرسانی به مناطق جنگلی و اهالی روستا‌ها صورت گیرد خود مردم محافظ جنگل‌ها و بلوط خواهند بود.

وی با بیان اینکه در راستای توسعه گازرسانی دستورات خوبی داده شده، بیان کرد: در حال حاضر گازرسانی به مناطق بن‌لار، زیودار زورانتل و افرینه انجام شده است.

نماینده مردم پلدختر و معمولان در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: چنانچه کار گازرسانی در داخل روستا‌ها انجام شود این موضوع می‌تواند کمک شایانی به معیشت اهالی روستا‌ها داشته باشد و سبب رفاه آسایش آن‌ها شود.

کاظمی عنوان کرد: در استان با سرعت عملیات گازرسانی در حال انجام است و البته باید فشار را بیشتر کنیم تا مردم از این نعمت خدادادی برخوردار شوند.

نماینده مردم پلدختر و معمولان در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: چنانچه مردم از نعمت گاز بهره‌مند شوند با فرهنگ سازی، خود آنان از قطع درختان جلوگیری می‌کنند.
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# دیدار پزشکیان و ترامپ # خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ملاقات ترامپ و پزشکیان هستید؟
الی گشت