میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

حماس: شهرک‌نشینان تقاص جنایاتشان را خواهند داد

سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) روز جمعه در واکنش به شهادت یک پیرزن فلسطینی توسط شهرک‌نشینان صهیونیست گفت: ارتش رژیم اشغالگر و شهرک‌نشینان تقاص این جنایت را خواهند داد.
کد خبر: ۱۰۹۴۹۶۵
| |
3709 بازدید
حماس: شهرک‌نشینان تقاص جنایاتشان را خواهند داد
به گزارش تابناک به نقل از ایرنا از خبرگزاری آناتولی ترکیه، حازم قاسم گفـت: افزایش اقدامات تروریستی شهرک نشینان علیه مردم ما در کرانه باختری با پاسخ عملی مقاومت مواجه خواهد شد.

سخنگوی حماس، خواستار هماهنگی میدانی و مقاومت فراگیر برای مقابله با تروریسم شهرک نشینان شد.

از سوی دیگر، جنبش جهاد اسلامی فلسطین نیز اعلام کرد، رژیم اشغالگر دست شهرک نشینان را برای اقدامات جنایت‌کارانه و قتل و تخریب و کشتار باز گذاشته است.

یک شهرک‌نشین صهیونیست روز جمعه با خودروی خود «غدیر فقهاء مسالمة» پیرزن ۶۳ ساله فلسطینی را در رام‌الله زیر گرفت و به شهادت رساند.

پیش از این نیز گروه‌های فلسطینی از مردم این کشور خواسته بودند که مقابله با دشمن صهیونیستی را افزایش دهند و تأکید کرند که انتفاضه و انقلاب، تنها راه نجات است.

حملات شهرک نشینان صهیونیست به مناطقی در کرانه باختری طی هفته‌های اخیر افزایش یافته است.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت