تعداد بازدید : 7248
کد خبر:۱۰۹۴۰۴۲
کد خبر:۱۰۹۴۰۴۲
10702 بازدید
نظرات: ۲
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۰ | ۱۴۰۰/۱۰/۰۶
27 December 2021
ته چین؛

طرز تهیه آب دوغ خیار قاجاری

آب دوغ خیار یکی از غذاهای سبک و خوش طعم است که معمولاً در فصول گرم سال تهیه می‌شود. پیش از این طرز تهیه آب دوغ ساده را در تابناک فراگرفته‌اید. اکنون طرز تهیه آب دوغ خیار قجری را در تابناک فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
محمدخان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۶ - ۱۴۰۰/۱۰/۰۶
من به جات خجالت کشیدم آقای آشپزباشی.
فرزاد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۱ - ۱۴۰۰/۱۰/۰۶
خوش به حال مردم دوران قجر که می تونستن گردو بخورن ما که الان دیگه یادمون رفته بود گردو چیه تو این تصویر دیدیم دوباره یادمون اومد. خدا به داد بچه های ما برسه
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟