تعداد بازدید : 8824
کد خبر:۱۰۹۳۸۳۷
کد خبر:۱۰۹۳۸۳۷
31947 بازدید
نظرات: ۱
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۰ | ۱۴۰۰/۱۰/۰۴
25 December 2021
ته چین؛

طرز تهیه سس کباب

سس رومال یا سس کباب یکی از سس‌های خوش طعم است که معمولاً حین یا پس از پخت کباب با قلمو یا قاشق روی کباب‌ها مالیده می‌شود و طعم دهنده فوق العاده‌ای برای انواع کباب محسوب می‌شود. طرز تهیه یکی از مرسوم‌ترین انواع سس رومال رستورانی را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
نظرات شما
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۴ دی ۱۴۰۰ - ۰۸:۳۷
کباب با چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ با این قیمت ها کو گوشت؟ تو رو خدا نمک رو زخم مردم نپاشید دیگه بسه
پاسخ
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.