تعداد بازدید : 9041
کد خبر:۱۰۹۳۸۳۷
کد خبر:۱۰۹۳۸۳۷
33062 بازدید
نظرات: ۲
ته چین؛

طرز تهیه سس کباب

سس رومال یا سس کباب یکی از سس‌های خوش طعم است که معمولاً حین یا پس از پخت کباب با قلمو یا قاشق روی کباب‌ها مالیده می‌شود و طعم دهنده فوق العاده‌ای برای انواع کباب محسوب می‌شود. طرز تهیه یکی از مرسوم‌ترین انواع سس رومال رستورانی را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۷ - ۱۴۰۰/۱۰/۰۴
کباب با چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ با این قیمت ها کو گوشت؟ تو رو خدا نمک رو زخم مردم نپاشید دیگه بسه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۲
ما چند سال هست که گوشت هم نخریدیم تا کباب برسه
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟