صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بزرگترین کمک آمریکا به تل آویو

کد خبر: ۱۰۹۳۵۹
| |
6806 بازدید

معاون وزیر امور خارجه آمریکا در سخنانی از تصمیم کشورش برای اهدای بزرگترین کمک تاریخ ایالات متحده به رژیم صهیونیستی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه هاآرتص، "اندرو شاپیرو" در سخنانی که در موسسه بروکینگز ایراد کرد از ارائه بسته کمک به ارزش دو میلیارد و 775 میلیون دلار برای اسرائیل به کنگره آمریکا خبر داد.

معاون وزیر امور خارجه آمریکا با بیان این که واشنگتن قصد دارد گسترده ‌ترین بسته کمکی امنیتی تاریخ خود را در اختیار رژیم صهیونیستی قرار دهد، گفت: یک بسته امنیتی کمکی توسعه یافته به اسرائیل اجازه خواهد داد که تصمیمات جدی در گفتگوهای صلح با فلسطینیان اتخاذ کند.
شاپیرو درباره قصد دولت آمریکا برای تقویت بسته کمکی امنیتی که سالانه به اسرائیل می‌دهد، گفت: در سال ‌٢٠١٠ دولت از کنگره خواستار بودجه کمک امنیتی ‌٧٧٥/٢ میلیارد دلاری برای اسراییل شده است که بزرگترین بودجه در تاریخ آمریکا است.
 
شاپیرو این بسته کمکی افزایش یافته را به احتمال افزایش گفتگوهای صلح با تشکیلات خودگردان فلسطین مرتبط کرد و گفت که امید است تعهد افزایش یافته دولت آمریکا در قبال امنیت اسرائیل روند صلح را پیش ببرد و به اسرائیلیها کمک کند که از این فرصت استفاده کرده و تصمیمات جدی اتخاذ کنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار