ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

حمله موشکی یمن به پایگاه «ملک خالد» عربستان

سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن از حمله موشکی به پایگاه هوایی «ملک خالد» عربستان سعودی خبر داد.
کد خبر: ۱۰۹۳۴۱۰
| |
5224 بازدید
حمله موشکی یمن به پایگاه «ملک خالد» عربستان
به گزارش تابناک به نقل از ایرنا از المسیره، یحیی سریع چهارشنبه شب گفت: با پنج فروند موشک بالستیک، آشیانه جنگنده‌ها در پایگاه هوایی «ملک خالد» در منطقه خمیس مشیط و اهداف حساسی در جیزان عربستان را هدف قرار دادیم.

سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن با بیان اینکه حملات بسیار دقیق انجام شد، ادامه داد: حمله امشب در پاسخ به افزایش حملات هوایی ائتلاف سعودی به یمن و جنایت‌های آن‌ها علیه غیرنظامیان انجام شده است.

وی افزود: نیرو‌های یمنی آمادگی انجام حملات گسترده‌تر در صورت ادامه حملات و محاصره کشور را دارند.

طی روز‌های اخیر حملات هوایی ائتلاف سعودی به مناطق مختلف یمن از جمله صنعا پایتخت این کشور افزایش یافته و تاکنون ده‌ها غیرنظامی در این حملات کشته شدند.

عربستان سعودی از ششم فروردین ۹۴ در قالب ائتلافی از چند کشور عربی و با کمک و چراغ سبز آمریکا، حملات گسترده‌ای را علیه یمن -فقیرترین کشور عربی- آغاز کرد تا به بهانه بازگرداندن «عبدربه منصور هادی» رئیس جمهوری مستعفی و فراری این کشور به قدرت، به اهداف و زیادی خواهی‌های سیاسی خود جامه عمل بپوشاند.

نهاد‌های وابسته به سازمان ملل متحد از جمله بهداشت جهانی و یونیسف بار‌ها هشدار داده‌اند که بر اثر ادامه حملات متجاوزان به یمن، مردم این کشور با قحطی و بروز یک فاجعه انسانی که در قرن گذشته بی‌سابقه است، روبه رو هستند.
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار