ته چین؛

دستور پخت باقلوا کباب

کد خبر: ۱۰۹۲۵۳۶
تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۰ 15 December 2021
تعداد بازدید : 6409
بازدید 10026
۱
باقلوا کباب یکی از کباب‌های بسیار خوش طعم است که تهیه و پخت سهل و ممتنع است؛ چرا که ترکیبی از کباب برگ و کباب کوبیده است. طرز تهیه این کباب را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
به به بسیار عالی بود ممنونم