صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

ادامه بارش‌ها در نوار شمالی کشور

کد خبر: ۱۰۸۹۷۳۹
| |
6916 بازدید

یک کارشناس سازمان هواشناسی به بررسی آخرین وضعیت جوی چند روز آینده کشور پرداخت.

به گزارش میزان، فریبا گودرزی کارشناس هواشناسی در مورد آخرین وضعیت جوی کشور گفت:امروز در استان‌های مازندران، گلستان ،گیلان و اردبیل بارش باران را همراه با وزش باد موقتی پیش بینی می کنیم .

وی ادامه داد: همچنین در این مناطق کاهش محسوس دما را به طور میانگین بین ۸ تا ۱۰ درجه خواهیم داشت ،عمده بارش‌ها در ارتفاعات این مناطق نیز به شکل برف خواهد بود.

گودرزی گفت:همچنین برای روز جمعه در سواحل خزر و غرب مازندران بارش‌ها به صورت پراکنده ادامه خواهد داشت.

وی گفت:امروز و فردا در شمال آذربایجان‌های شرقی و غربی، ارتفاعات و دامنه‌های زاگرس مرکزی استان‌های ایلام، لرستان، خوزستان، چهار محال بختیاری و همچنین کهگیلویه و بویر احمد رگبار پراکنده باران را خواهیم داشت.

این کارشناس هواشناسی گفت:در روز شنبه جو آرام در کشور را شاهد خواهیم بود.

گودرزی اظهار کرد:برای روز یکشنبه در مناطقی از شمال غرب کشور بارش خواهیم داشت که عمده آن‌ها به صورت پراکنده خواهد بود.

وی ادامه داد:برای روز دوشنبه در استان‌های جنوبی شامل کرمان، سیستان و بلوچستان و هرمزگان نیز بارش‌های رگبار‌ی را شاهد خواهیم بود.

وی گفت:در طی این مدت نیز دریای خزر مواج و متلاطم خواهد بود.

گودرزی گفت:طی سه روز آینده در شهر‌های پر جمعیت و صنعتی افزایش آلاینده و کاهش کیفیت هوا را شاهد خواهیم.
وی درپایان در مورد وضعیت جوی تهران گفت:آسمان تهران نیمه ابری همراه با غبارمحلی،بیشینه دما طی امروز در تهران ۱۵ درجه و کمینه دما در پایتخت ۶ درجه خواهد بود.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات