صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

شهادت ۱۴۰ پزشک در دوران کرونا

رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران، در اولین نشست خبری به تشریح برنامه ها و سیاست های نظام پزشکی در دوره جدید پرداخت.
کد خبر: ۱۰۸۹۱۶۵
| |
6851 بازدید
|
۳
شهادت ۱۴۰ پزشک در دوران کرونا

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، محمد رئیس زاده، روز دوشنبه اول آذر ۱۴۰۰، در نشست خبری که برخی از معاونان سازمان نظام پزشکی نیز حضور داشتند، به تشریح برنامه‌ها و سیاست‌های جدید سازمان نظام پزشکی پرداخت و در ادامه به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.

وی در ابتدا با اشاره به آغاز هفته بسیج و شهادت بیش از ۵۰ پزشک در دوران دفاع مقدس، گفت: در دوران کرونا نیز بیش از ۱۴۰ نفر از همکاران پزشک ما جان خود را از دست دادند و بیش از ۳ برابر دوران دفاع مقدس شهید تقدیم نظام اسلامی کرده ایم.

رئیس زاده تاکید کرد: تعداد بالای شهدا نشانگر این است که جامعه پزشکی در خط مقدم خدمت به مردم تلاش می‌کند.

وی به شرایط جامعه پزشکی کشور اشاره کرد و افزود: در این برهه از تاریخ، حفاظت از سرمایه ارزشمند جامعه پزشکی بر عهده همگان است. اگر این سرمایه ملی آسیب ببیند، سلامت جامعه تهدید می‌شود.

رئیس زاده به مقوله صیانت از جامعه پزشکی اشاره کرد و گفت: نباید اعتماد جامعه را به سرمایه ملی کم کرد، زیرا بسیار خطرناک است.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۲ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۱
اللهم اغفر المؤمنین و المؤمنات
و المسلمین و المسلمات
الاحیاء منهم و الاموات
خدا بیامرزدشون
ناشناس
|
Italy
|
۱۱:۲۶ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۱
روح شان شاد
چقدر راحت نیروهای تحصیل کرده و سرمایه های مملکت رو بخاطر کوتاهی مسئولین در مسئله واکسیناسیون از دست دادیم.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۰ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۱
چقدر تاسف بر انگیز که 140پزشک ارزشمند مملکت بخاطر تعلل ورود واکسن موثر فوت شدند.حداقل بیست سال طول می کشد که جای این افراد پر شود.
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات