شروط موفقیت مذاکرات وین از نظر علی باقری

معاون سیاسی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد: موفقیت مذاکرات هشت آذر در گرو «اراده جدی» و «آمادگی عملی» طرف مقابل برای «لغو تحریم‌ها» است.
کد خبر: ۱۰۸۸۴۱۱
|
۲۷ آبان ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۳ 18 November 2021
|
10919 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، علی باقری معاون سیاسی وزیر امور خارجه صبح امروز (پنجشنبه) در توئیتی نوشت: ‏در ادامه نشست با سفرای مقیم تهران و در پی جلسه با سفرای کشورهای حوزه خلیج فارس، چهارشنبه در جمع سفرای کشورهای حوزه مدیترانه و شرق اروپا تصریح کردم موفقیت مذاکراتی که در ٨ آذر آغاز می‌شود، در گرو «اراده جدی» و «آمادگی عملی» طرف مقابل برای «لغو تحریم‌ها» است.

به گزارش فارس، هشتم آذر ماه شهر وین میزبان مذاکرات ایران و گروه ۱+۴ برای لغو تخریم های آمریکاست. در همین خصوص سعید خطیب‌زاده سخنگوی وزارت خارجه دوشنبه ۲۴ آبان در نشست هفتگی با خبرنگاران در پاسخ به سؤال خبرگزاری فرانسه درباره مذاکرات پیش رو در وین اظهار داشت: بررسی‌های ما به جمع بندی رسید که درباره تاریخ گفت‌وگو با اعضای ۱+۴ به توافق رسیدیم. این گفت‌وگوها ادامه خواهد یافت برای رفع تحریم‌ها و تحریم‌هایی که با برجام ناهمخوان هستند و تحریم‌هایی که به صورت غیرقانونی توسط آمریکا علیه ایران اعمال شده همه باید لغو شوند.برخی نکات اختلافی در ۶ دور مذاکرات وین بوده که مذاکرات به توافق نرسیده است. تمرکز ما در وین رفع همه تحریم‌هایی است که غیرقانونی توسط آمریکا اعمال شده است. ما نیت آمریکا را که مایل است به اعضای ۱+۴ بپیوندند می‌دانیم و باید این مسیر را تغییر دهند. آنچه برای ما مهم است رفع تحریم‌هاست و آنچه به عنوان راستی آزمایی رفع تحریم‌ها و تضمین‌های ضروری لازم ممکن است و همه در فرآیند بررسی جمع بندی شده و در گفت‌وگوها مورد تاکید قرار خواهد گرفت

گفتی است معاون سیاسی وزیر امور خارجه ۲۴ آبان ماه نیز در نشست مجازی با معاونان وزرای خارجه روسیه و چین تصریح کرد: لغو موثر تحریم‌های غیرقانونی آمریکا یک ضرورت و اولویت اصلی مذاکرات پیش رو است.

اشتراک گذاری
تور تابستان ۱۴۰۳
بلیط هواپیما
فرنام صنعت پاکسا
برچسب منتخب
# حمله موشکی به اسرائیل # سید حسن نصرالله # نمازجمعه تهران # جنگ ایران و اسرائیل # سوخو # اس 400
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
با توجه به تسلیح رژیم صهیونیستی به سلاح اتمی و حمایت تسلیحاتی و اطلاعاتی آمریکا و ناتو از این رژیم؛ با دستیابی کشورمان به سلاح هسته ای موافقید؟