صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

شیث رضایی: تیمی را دست کم نمی‌گیریم

وی در ادامه با بیان اینکه خط دفاع پرسپولیس نسبت به سال‌های قبل تقویت شده است، تصریح کرد: با آمدن رضا نورمحمدی خط دفاع قوی‌تر شده است. فرقی نمی کند کدام یک از مدافعان در زمین حضور داشته باشند، بلکه مهم موفقیت پرسپولیس است. قطعا هر مدافعی که با نظر علی دایی موفق به حضور در ترکیب شود، تمام تلاشش را می کند تا توپی به دروازه تیم نزدیک نشود.
کد خبر: ۱۰۸۷۹۸
| |
1875 بازدید

مدافع تیم فوتبال پرسپولیس با ابراز رضایت از وضعیت این تیم، گفت: امسال هیچ تیمی را دست کم نمی‌گیریم و با هدف کسب امتیاز در تمامی دیدارها حضور پیدا می کنیم.

شیث رضایی در گفتگو با مهر با اشاره به تمریناتی که تیم پرسپولیس در آلمان پشت سر گذاشته است، اظهار داشت: طبیعتا با توجه به شرایط خوب آب و هوایی که شهر دورتموند داشت تمرینات خوبی را پشت سرگذاشتیم و دست پر به تهران بازگشتیم. البته با توجه به پشت سر گذاشتن تمرینات بدنسازی، هنوز به آمادگی صددرصد نرسیده‌ایم و به امید خدا تا شروع دیدارهای لیگ به هماهنگی لازم می رسیم.

مدافع سرخپوشان در رابطه با دیدارهای تدارکاتی پرسپولیس گفت: حریفان پرسپولیس آنقدر که باید قوی نبودند. ما دوران بدنسازی را سپری می کردیم و کادرفنی نمی خواست بازیکنان با مصدومیت روبه‌رو شوند به همین خاطر تصمیم به بازی مقابل چنین حریفانی گرفته شد. حریفان تدارکاتی ما ضعیف بودند اما توانستیم تاکتیک‌های خود را به خوبی در زمین پیاده کنیم.

وی در ادامه با بیان اینکه خط دفاع پرسپولیس نسبت به سال‌های قبل تقویت شده است، تصریح کرد: با آمدن رضا نورمحمدی خط دفاع قوی‌تر شده است. فرقی نمی کند کدام یک از مدافعان در زمین حضور داشته باشند، بلکه مهم موفقیت پرسپولیس است. قطعا هر مدافعی که با نظر علی دایی موفق به حضور در ترکیب شود، تمام تلاشش را می کند تا توپی به دروازه تیم نزدیک نشود.

شیث رضایی در رابطه قرعه کشی بازی‌های لیگ و مصاف با تراکتورسازی در اولین هفته اظهار داشت: شعار ما امسال این است که هیچ تیمی را دست کم نگیریم. به همین خاطر فرقی نمی کند مقابل چه تیمی بازی می کنیم، بلکه تمام تلاش‌مان را به کار می گیریم تا از تک تک بازی‌ها امتیاز کسب کنیم.

وی با اشاره به برگزاری دربی در هفته یازدهم نیز گفت: این بازی هیچ حساسیتی برای ما ندارد و به چشم یک بازی عادی به آن نگاه می کنیم.

شیث رضایی مدافع پرسپولیس از جمله بازیکنانی است که برای فصل آینده با مسئولان باشگاه به توافق رسیده و قراردادش را تمدید کرده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟