میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

مرگ ۴ جوینده یشم در غار

کد خبر: ۱۰۸۷۱۲۸
| |
15059 بازدید

یک گروه 6 نفره که برای یافتن سنگ یشم وارد غاری در نیشابور شده بودند دچار گازگرفتگی شده و 4 نفر جان باختند.

به ‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، سرهنگ علیرضا حسینعلی‌زاده ، فرمانده انتظامی شهرستان نیشابور گفت: در پی اعلام مرکز فوریت‌های ۱۱۰ مبنی بر یک حادثه در ارتفاعات روستای چاه نسر بخش میان جلگه شهرستان نیشابور بلافاصله مأموران انتظامی پاسگاه عشق‌آباد به‌همراه مأموران امدادی آتش‌نشانی و هلال احمر به محل اعزام شدند.

نخستین بررسی‌ها نشان داد 4 نفر از این افراد جان باخته و دو نفر مسموم شده‌اند.

سرهنگ حسینعلی‌زاده خاطرنشان کرد: اجساد برای اقدامات قانونی به سردخانه انتقال و در این خصوص پرونده تشکیل و ابعاد مختلف این حادثه از سوی کارشناسان در دست بررسی است.

اسماعیل شاه‌بیگی رئیس جمعیت هلال‌احمر نیشابور نیز گفت: پس‌از رسیدن به موقعیت حادثه، با برپایی کارگاه و پس از هفت ساعت عملیات امداد در کوهستان، موفق به نجات دو نفر از این افراد و انتقال آنان به مراکز درمانی شدند. این افراد از موتور برق بنزینی برای تأمین روشنایی داخل غار استفاده کرده بودند که به علت کمبود اکسیژن و وجود گازهای سمی در داخل غار، دچار گازگرفتگی شده و چهار نفر از آنان پیش از حضور امدادگران جان باخته بودند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت