عمل زیبایی دختر اهوازی را به کما برد

کد خبر: ۱۰۸۶۹۴۲
| |
8884 بازدید

دختر اهوازی که از نخبگان کنکور سراسری بود هنگام انجام عمل زیبایی به کما رفت.

به گزارش ایران، دکتر فرهاد سلطانی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز درخصوص آخرین وضعیت دختر جوان نخبه اهوازی که به دلیل عمل زیبایی به کما رفته است، گفت: وی شرایط بالینی خوبی ندارد و تحت تنفس مکانیکی در بیمارستان امام خمینی(ره) بستری است. با توجه به اینکه ایست قلبی خارج از بیمارستان رخ داده و احیای قلبی ریوی انجام شده بود و بیمار پس از آن به بیمارستان منتقل شد، متأسفانه اکنون شانس کمی دارد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با بیان اینکه تزریق دارو برای این دختر ۱۹ ساله به منظور انجام عمل زیبایی در مطب صورت گرفته بود، گفت: درخصوص این موضوع کمیته‌ای تشکیل شده است و موضوع به صورت علمی بررسی می‌شود. به احتمال زیاد، این اتفاق، ناشی از عارضه دارویی و دریافت دارو با دوز بالاتر بوده است.

این دختر جوان اهوازی نخبه کنکور سراسری بوده و با رتبه 70 در دانشگاه پذیرفته شده است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت