صفحه خبر لوگوبالا تابناک

شرکت برق تهران برق می‌خرد

کد خبر: ۱۰۸۶۶۶
| |
5189 بازدید
|
۴
شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ آمادگی خود را برای خرید برق از مولدهای اضطراری مشترکان بالای 300 کیلو وات اعلام کرد.

به گزارش واحد مرکزی خبر، مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت توزیع نیروی برق تهران با اشاره به این که مشارکت مشترکان به ویژه مشترکان اداری و صنعتی در بهینه سازی مصرف برق ،علاوه بر پایداری شبکه برق رسانی کاهش هزینه های برق مصرفی آنها را نیز به دنبال خواهد داشت؛ گفت: این شرکت آمادگی دارد به منظور تشویق این گونه مشترکین (مشترکان بالای 300 کیلووات اداری و صنعتی) به بهینه سازی مصرف برق در ساعات اوج مصرف برق ( 11 الی 15) که در تامین برق مصرفی خود از مولدهای اضطراری ( گاز سوز یا دیزل) استفاده می کنند؛در قالب انعقاد قراردادی علاوه بر پرداخت 338 ریال به ازای هر کیلو وات ساعت برق، 40 درصد بهای سوخت مصرفی مولدهای برق آنان را نیز پرداخت کند.

 بابک نعمتی افزود: شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ با ارسال دعوتنامه ای برای مشترکین مذکور از آنها خواسته است تا با شرکت در این امر ضمن بهره بردن از منافع مالی طرح در اصلاح الگوی مصرف برق مشارکت کنند واحتمال اعمال خاموشی به سایر مشترکان را در ساعات پیک بار کاهش دهند.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۴
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۰ - ۱۳۸۹/۰۴/۲۲
ما ميخواستيم نيروگاه خصوصي بزنيم وام ندادين حالا برق ميخرين؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۹ - ۱۳۸۹/۰۴/۲۲
حالا دوباره تابستان كه تمام ميشه آقايان شير مي شوند و ميگن ما به تمام همسايگان خود برق صادر مي كنيم.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۸ - ۱۳۸۹/۰۴/۲۲
واي بروزي كه بگندد نمك
ناشناس
|
-
|
۱۴:۴۳ - ۱۳۸۹/۰۴/۲۲
با سلام بهتره به جای خرید برق یک معاون با تدبیر برای وزیر نیرو انتخاب بشه.
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان