بازدید 5508

اهمیت دستگاه ضدعفونی کننده دست در رستوران ها

چرا باید از یک دستگاه ضدعفونی کننده دست هوشمند در رستوران یا کافه استفاده کنیم؟ بهترین نوع دستگاه ضدعفونی کننده دست برای کافه یا رستوران و محل مناسب قرارگیری آن را بشناسید.
کد خبر: ۱۰۸۵۲۰۲
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۰ 01 November 2021

اهمیت استفاده از دستگاه ضدعفونی کننده دست در رستوران ها

دلتنگ روزهایی هستیم که همراه خانواده یا دوستانمان بدون هیچ دغدغه‌ای به رستوران و کافه می‌رفتیم. آن روزها فضای رستوران، منو و کیفیت غذاها برایمان مهم‌تر از هر چیز دیگری بود. اما بعد از کرونا، معیارهای انتخاب رستوران و کافه هم مثل خیلی چیزهای دیگر تغییر کرد. حالا دیگر پای پروتکل‌های بهداشتی وسط آمده، پروتکل‌هایی مثل رعایت فاصله اجتماعی، وجود دستگاه ضدعفونی کننده دست، ماسک زدن پرسنل و...

همین تغییر اولویت‌ها باعث شده تا استفاده از دستگاه ضدعفونی کننده دست در رستوران‌ها تبدیل به یک جریان همه‌گیر شود.

ضرورت وجود دستگاه ضدعفونی کننده در رستوران و کافه ها

مهم‌ترین چیز در یک رستوران یا کافه چیست؟ بدون شک احساس راحتی و آسودگی خیال مشتریان! اگر در یک رستوران یا کافه احساس راحت بودن نداشته باشیم، احتمال اینکه بعدا دوباره آن رستوران یا کافه را انتخاب کنیم خیلی کم خواهد بود.

در شرایط فعلی، مهم‌ترین چیزی که می‌تواند این حس را در آدم‌ها به وجود بیاورد رعایت پروتکل‌های بهداشتی در رستوران یا کافه است. به همین دلیل، صاحبان چنین مکان‌هایی نسبت به قبل، سختگیری بیشتری را در مورد رعایت موارد بهداشتی نشان می‌دهند. مواردی مثل:

  • وجود دستگاه ضدعفونی کننده دست در رستوران یا کافه
  • رعایت فاصله اجتماعی
  • رعایت بهداشت پرسنل، به ویژه استفاده پرسنل از ماسک در رستوران
  • چک کردن تب مشتریان در هنگام ورود به رستوران یا کافه

«مراکز جهانی کنترل و پیشگیری از بیماری» استفاده از دستگاه ضدعفونی کننده دست در رستوران ها را یکی از مهم‌ترین روش‌های ایمن سازی در دوران کرونا دانسته اند.

خرید دستگاه ضدعفونی کننده دست و استفاده از آن در رستوران یا کافه این حس را به مشتری می‌دهد که پروتکل‌های بهداشتی در این فضا کاملا جدی گرفته شده است.

از طرف دیگر، انتخاب یک دستگاه خاص می‌تواند باعث جلب توجه مشتری و بالا رفتن پرستیژ کاری رستوران یا کافه شود. مثلا یک دستگاه ضدعفونی کننده دست هوشمند و دکوراتیو!

اهمیت استفاده از دستگاه ضدعفونی کننده دست در رستوران ها

مزایای استفاده از دستگاه ضدعفونی کننده دست در رستوران ها

برخی رستوران‌ها و کافه‌ها از ضدعفونی کننده‌های پمپی استفاده می‌کنند، ولی اگر با مزایای استفاده از یک دستگاه ضدعفونی کننده دست در رستوران آشنا شوند، احتمالا نظرشان تغییر خواهد کرد. مزایایی که در ادامه می‌خوانید:

  • جلب اطمینان و آرامش مشتری در مورد رعایت پروتکل­های بهداشتی در رستوران
  • جلوگیری از انتقال و انتشار ویروس در محیط رستوران
  • راحت بودن استفاده از دستگاه
  • وسیله‌ای برای شوآف و بهتر کردن وجهه رستوران

بهترین دستگاه ضدعفونی کننده دست برای رستوران ها و کافه ها

با توجه به اینکه انواع دستگاه ضدعفونی کننده دست تولید می‌شود، انتخاب بهترین نوع دستگاه برای یک رستوران یا کافه نیز چالش برانگیز خواهد بود. پس بهتر است با انواع این دستگاه‌ها هم آشنا شویم:

  • دستگاه ضدعفونی کننده دست دیواری اتوماتیک: جای کمتری می­گیرد و برای ضدعفونی کردن دست کارکنان و مشتریان در ورودی‌ها قابل استفاده است.
  • دستگاه ضد­عفونی کننده دست رومیزی اتوماتیک: این دستگاه برای استفاده مشتریان و کارکنان (خصوصا کارکنان ثبت سفارش) مناسب است.
  • دستگاه ضد­عفونی کننده دست ایستاده پدالی: سهولت استفاده از این دستگاه بالاست و می­توان آن را در ورودی‌ها قرار داد.
  • دستگاه ضد­عفونی کننده دست ایستاده هوشمند: استفاده از این دستگاه هم بسیار ساده است و با داشتن چشمی هوشمند، پاشش و مصرف مایع را کنترل می‌کند.

هر کدام از این دستگاه‌ها مزایای خاص خودشان را دارند اما این روزها دستگاه ضدعفونی کننده دست هوشمند به دلیل عدم نیاز به تماس دست، بیشتر از انواع دیگر آن محبوب شده است. این دستگاه هوشمند را می‌توان روی پایه قرار داد یا به دیوار وصل کرد. برخی از این نوع دستگاه‌ها امکان کار با باتری را دارند و می‌توان آن را در هر نقطه‌ای از فضا قرار داد. کنترل میزان مصرف مایع ضدعفونی کننده و صرفه جویی در مصرف از دیگر مزایای این دستگاه است.

اهمیت استفاده از دستگاه ضدعفونی کننده دست در رستوران ها

بهترین مکان برای نصب دستگاه ضدعفونی کننده در رستوران

اگر بهترین دستگاه ضدعفونی کننده دست دنیا را هم در محل نامناسب قرار دهید، کارایی لازم را نخواهد داشت. دستگاه باید در جایی قرار بگیرد که بیشترین احتمال استفاده را توسط افراد داشته باشد.

ورودی رستوران

یکی از محل­های مناسب برای استفاده از دستگاه ضدعفونی کننده دست، ورودی رستوران هاست. عموماً وقتی وارد رستوران می­شویم با یک دستگاه که گاهی به صورت اتوماتیک است و گاهی با پدال کار می­کند، مواجه می­شویم.

ورودی سرویس بهداشتی

بهتر است در ورودی سرویس بهداشتی نیز یک دستگاه ضدعفونی کننده استفاده کنیم تا در صورت نیاز مشتریان بتوانند هنگام ورود و خروج از آن بهره مند شوند. توجه داشته باشید که این کار باعث می­شود که مشتری با خیالی آسوده تر از سرویس بهداشتی استفاده کند.

ورودی آشپزخانه

در صورت وجود این دستگاه در ورودی آشپزخانه، کارکنان آشپزخانه می­توانند در مواقع لزوم از دستگاه ضدعفونی کننده بدون دخالت دست استفاده کنند تا انتقال ویروس در این محل کنترل شود.

روی پیشخوان

این دستگاه رومیزی است و شما می­توانید بر روی پیشخوان، میز صندوق و پذیرش یا حتی مشتریان خود از آن استفاده کنید.

و در پایان

رعایت برخی از پروتکل‌های بهداشتی مثل استفاده از دستگاه ضدعفونی کننده دست در رستوران ها و کافه ها حتی بعد از کرونا هم جزو عادت­هایی خواهد بود که ناخودآگاه به آنها توجه می‌شود و وجودش آرامش خاطر را تامین کرده و پرستیژ کاری رستوران را بالاتر می­برد. وسیله‌ای که کم کم به جزء جدانشدنی رستوران‌ها و کافه‌ها تبدیل می‌شود.

دستگاه ضدعفونی کننده دست هوشمند گاردنیا با طراحی مینیمال و جذاب در 10 رنگ مختلف تولید می‌شود. این دستگاه نیازی به تماس دست ندارد و میزان مصرف مایع ضدعفونی کننده را به صورت هوشمند کنترل می‌کند. دستگاهی دکوراتیو و کاربردی که به چشم می‌آید و جریان سلامتی را در رستوران یا کافه شما برقرار می‌کند.

 

انتهای رپرتاژ آگهی/

 

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس # تعطیلی پنجشنبه ها # توماج صالحی