صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تعطیلی 600 سایت برای صرفه‌جویی

کد خبر: ۱۰۸۳۵۴
| |
1444 بازدید

همشهری آنلاین: از مجموع 800 سایت دولتی، 600 وب سایت غیرفعال می شود. اطلاعات برخی دیگر از این سایت ها، به پورتال direct.gov.uk انتقال داده می شود.

حزب کارگر انگلیس از زمان وقوع بحران اقتصادی در سال 2008 تاکنون، 1001 سایت را تعطیل کرده است.

مقامات این حزب همچنین از اتخاذ قوانین سختگیرانه تری برای راه اندازی سایت های جدید دولتی خبر می دهند.

گفتنی است با وجود تلاش ها برای کاهش هزینه های بخش it در انگلیس، این کشور در سال گذشته مبلغ 126 میلیون پوند به برپایی 46 سایت جدید اختصاص داده است. این مبلغ بسیار بیشتر از هزینه هایی است که قرار است با بستن این 600 سایت صرفه جویی شود. به نظر می رسد عواملی همچون ظاهر نه چندان خوب برخی سایت های دولتی انگلیس، سردرگمی کاربران برای یافتن اطلاعات مورد نظر خود در این سایت ها، و نیز داشتن باگ های برنامه نویسی، از جمله عواملی است که به نوعی طرح جدید دولت این کشور را توجیه می کند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟