سرقت موبایل وسط پخش زنده اینستاگرام

یک سارق مصری موبایل یک خبرنگار را حین پخش زنده اینستاگرامی سرقت کرد! ویدئوی این سرقت در شبکه‌های اجتماعی دست به دست می‌شود.
کد خبر: ۱۰۸۳۱۸۷
| |
9944 بازدید
|
۱
سرقت موبایل وسط پخش زنده اینستاگرام

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، رسانه الجزیره در شبکه‌های اجتماعی‌اش از اتفاقی عجیب در مصر خبر داد. خبرنگار روزنامه مصری «الیوم السابع» بعد از زلزله‌ای که در دریای مدیترانه اتفاق افتاده بود، مشغول تهیه گزارش در پخش زنده اینستاگرامش بود که یک دزد با موتورسیکلت موبایلش را سرقت کرد!

دزد در حالی که از پخش زنده اینستاگرام و صدها مخاطبی که داشتند چهره‌اش را می‌دیدند بی خبر بود، دوربین را سمت صورتش نگه داشت و به راهش ادامه داد. همین هم باعث شد که چند ساعت قبل پلیس مصر از دستگیری او خبر بدهد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۳ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۸
انگار تو ایران خودمون 100 تا از این اتفاقا افتاده ها!!!
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت
آخرین اخبار