میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

پاکستان پروازهای خود به افغانستان را به تعلیق درآورد

شرکت هواپیمایی بین‌المللی پاکستان پی‌آی‌ای گفته که به دلیل "دخالت شدید مقامات طالبان" از جمله تعیین اجباری قیمت و تهدید کارمندان این شرکت، پروازهای خود به افغانستان را به تعلیق در می‌آورد.
کد خبر: ۱۰۸۲۰۷۱
| |
6301 بازدید
پاکستان پروازهای خود به افغانستان را به تعلیق درآورد

به گزارش  تابناک به نقل از بی بی سی، شرکت هواپیمایی بین‌المللی پاکستان پی‌آی‌ای گفته که به دلیل "دخالت شدید مقامات طالبان" از جمله تعیین اجباری قیمت و تهدید کارمندان این شرکت، پروازهای خود به افغانستان را به تعلیق در می‌آورد.

یک سخنگوی این شرکت اعلام کرد: عملیات پرواز به کابل را به دلیل برخورد شدید مقامات طالبان از امروز به حالت تعلیق در می‌آورد.

این بیانیه در حالی منتشر می‌شود که امروز اداره هوانوردی ملکی دولت طالبان به شرکت پی‌آی‌ای و همچنین کام‌ایر، یگانه شرکت خصوصی هواپیمایی افغانستان هشدار داده که اگر قیمت بلیط‌های پرواز میان کابل و اسلام آباد را به "سطح قبل تصرف کابل توسط طالبان نرسانند"، با ممنوعیت پرواز در افغانستان مواجه خواهند شد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت