محور هراز مسدود است
سرپرست پلیس راه مازندران با اشاره به مسدود بودن محور هراز گفت: این محور امروز و روز دوشنبه برای عملیات روشنایی و سیستم تهویه تونل ها مسدود است.
کد خبر: ۱۰۸۱۱۳۴
| | 8508 بازدید

به گزارش «تابناک»، سرهنگ هادی عبادی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به ترافیک عادی و روان در محورهای استان شامل کندوان و سوادکوه از مسدود بودن محور هراز به دلیل عملیات سیستم روشنایی و تهویه خبر داد و افزود: این محور امروز و فردا به دلیل عملیات روشنایی در کیلومتر ۱۲ مسدود است.
وی با بیان اینکه عملیات روشنایی در تونل وانا، زیارباغ، تکاوران در حال انجام است، ادامه داد: این عملیات امروز و فردا در این محور انجام میشود و محور مسدود است.
وی از کاربران جادهای خواست تا از مسیرهای جایگزین سوادکوه و کندوان برای تردد استفاده کنند و درباره وضعیت جوی نیز گفت: مداخلات جوی خاصی را شاهد نیستیم.
سرهنگ عبادی با اشاره به احتمال افزایش سرعت در مسیرها خواستار توجه به مقررات راهنمایی و رانند و سرعت مطمئنه برای تردد شد.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟




