میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

بارش نخستین برف پاییزی در یک روستای خراسان شمالی

بخشدار مرکزی شیروان گفت: با کاهش محسوس دمای هوا، نخستین بارش برف پاییزی استان از ساعات اولیه بامداد امروز (جمعه) در روستای کلاته بالی این بخش آغاز شده است.
کد خبر: ۱۰۸۰۷۳۷
| |
10292 بازدید
بارش نخستین برف پاییزی در یک روستای خراسان شمالی

به گزارش «تابناک»، سیده زینب جهان مطاع در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: هر ساله این روستا در این موقع سال شاهد نخستین بارش برف پاییزی است.

کلاته بالی روستایی در ۳۵ کیلومتری شهرستان شیروان دهستان سیوکانلو بخش مرکزی این شهرستان استان خراسان شمالی است.

کارشناس پیش بینی اداره کل هواشناسی خراسان شمالی هم گفت: دمای هوای برخی مناطق استان در اوایل هفته آتی به طور محسوس کاهش یافته و به حوالی صفر و یا حتی زیر صفر درجه سانتیگراد می رسد.

مظاهر عظیم‌زاده اظهار داشت: با نفوذ هوای سرد به استان مردم در مناطق مختلف کاهش محسوس دمای هوا به میزان ۶ تا ۱۲ درجه سانتیگراد را تا روز دوشنبه هفته آتی تجربه می کنند.

وی افزود: روند کاهش دمای هوا و تا صبح دوشنبه هفته آینده ادامه دارد.

وی اظهار داشت: مخاطره هوای سرد در مناطق سردسیر و کوهستانی استان شامل شهرستان های فاروج، شیروان، بجنورد و مانه و سملقان بیشتر است و بر این اساس احتمال سرمازدگی محصولات کشاورزی وجود دارد.

عظیم زاده گفت: به کشاورزان توصیه می شود به برداشت محصولات باغی و زراعی و انتقال محصولات به انبارها سرعت دهند.

میانگین بارندگی سالانه در خراسان شمالی ۲۴۰ میلی متر است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت