میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

چند درصد ایرانی ها درگیر اختلالات روانی کرونا شده‌اند؟

احمد نوربالا گفت: نتایج یک پژوهش نشان می دهد که ۲۹.۷ درصد از جمعیت کشور درگیر اختلالات روانی کرونا شده اند.
کد خبر: ۱۰۸۰۶۱۸
| |
4918 بازدید
|
۱
چند درصد ایرانی ها درگیر اختلالات روانی کرونا شده‌اند؟

به گزارش تابناک، احمد نوربالا، دبیر کمیته تخصصی سلامت روان کووید ۱۹ اظهار داشت: در پژوهشی که دی ماه سال ۹۹ در کشور انجام شد، ۱۴.۹ درصد افراد مورد مطالعه درگیر کرونا شده بودند.

وی با اعلام اینکه این پژوهش بر روی ۲۵ هزار نفر از جمعیت کشور انجام شده است، افزود: بررسی‌ها نشان می‌دهد که میزان اختلالات روان در دوران کرونا به شدت افزایش یافته است و این در حالی است که هنوز درگیر پیک پنجم نشده بودیم.

نوربالا ادامه داد: از جمع ۱۴.۹ درصد جمعیت مورد مطالعه که دچار کرونا شده بودند، ۳۹.۶ درصد مشکلات روانشناختی داشتند.

وی افزود: در این پژوهش مشخص شد که ۴ درصد افراد یکی از عزیزان خود را از دست داده بودند که میزان مشکلات روانشناختی در این ۴ درصد، ۴۰.۸ درصد بود.

نوربالا گفت: این یافته‌ها نشان می‌دهد که کووید ۱۹ اختلالات روانی را تشدید کرده است و آنهایی که درگیر کرونا شده اند و یکی از بستگان خود را از دست داده اند، بیشتر دچار اختلالات روانی شده اند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۳ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۵
ما که قبل از کرونا توسط دولت فشل روانی شده بودیم ،کرونا فقط تیر خلاص را زد.
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت