میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل
معاون عملیات نیروی زمینی ارتش

ایران همواره خواهان حفظ آرامش و امنیت منطقه است

معاون عملیات نیروی زمینی ارتش تاکید کرد که پیام رزمایش فاتحان خیبر به کشورهای دوست و همسایه صلح و دوستی و برای دشمنان نظام پاسخی کوبنده خواهد بود.
کد خبر: ۱۰۷۹۴۶۰
| |
5641 بازدید
ایران همواره خواهان حفظ آرامش و امنیت منطقه است

 

به گزارش تابناک به نقل از روابط عمومی ارتش، امیر سرتیپ فرهاد آریان فر، صبح امروز در حاشیه برگزاری رزمایش «فاتحان خیبر» در منطقه شمالغرب کشور اظهار داشت: هدف از برگزاری این رزمایش نمایش آمادگی نیروی زمینی ارتش برای صیانت از مرزهای جمهوری اسلامی ایران است و نیروی زمینی ارتش برای واکنش های سریع و متناسب با هر تهدیدی آمادگی لازم و کافی را دارد.
وی افزود: یگان های عمل کننده در منطقه رزمایش با تحقق اهداف آموزشی، اطلاعاتی و عملیاتی نشان دادند که هر لحظه آمادگی دفاع از امنیت ملی و مرزهای جمهوری اسلامی ایران را دارند.
معاون عملیات نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: پیام این رزمایش برای کشورهای دوست و همسایه صلح و دوستی و برای دشمنان پاسخی کوبنده خواهد بود .
امیر سرتیپ آریان فر افزود: جمهوری اسلامی ایران همواره خواهان حفظ آرامش و امنیت منطقه است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟