صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

گفت‌وگوی وزیر دفاع سوریه و رییس ستاد ارتش اردن

منابع خبری روز یکشنبه گزارش دادند، وزیر دفاع سوریه و رییس ستاد مشترک ارتش اردن در امان درباره همکاری‌های مشترک نظامی و امنیتی گفتگو کردند.
کد خبر: ۱۰۷۷۲۸۹
| |
5801 بازدید
گفت‌وگوی وزیر دفاع سوریه و رییس ستاد ارتش اردن
به گزارش تابناک به نقل از ایرنا به نقل از خبرگزاری رسمی سوریه (سانا)، عماد علی عبدالله ایوب به دعوت یوسف الحنیطی به امان سفر کرده است.

بر اساس این گزارش، دو طرف در پایتخت اردن درباره همکاری‌های دوجانبه نظامی و چشم انداز گسترش این روابط بحث و گفتگو کردند.

وزیر دفاع سوریه و رییس ستاد مشترک ارتش اردن در این دیدار بر اهمیت هماهنگی در خصوص مسائل مشترک به ویژه در زمینه مبارزه با تروریسم و تامین امنیت مرز‌های مشترک تأکید کردند.

جزئیات بیشتری از این دیدار گزارش نشده است.

پیش‌تر مقام‌های اردنی بر لزوم همکاری‌های بیشتر با دمشق تأکید کرده بودند. همچنین اردن برای تقویت اقتصاد خود به همکاری با سوریه نیازمند است و به همین دلیل شاه اردن در سفر اخیر خود به آمریکا از مقام‌های واشنگتن معافیت از قانون قیصر (سِزار) را خواستار شده بود.
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات