براي اعلام اسامي منشوريها عجله نداريم
نايب رييس اول فدراسيون فوتبال گفت که براي اعلام اسامي منشوري ها عجله اي نداريم و به همين دليل مي خواهيم پس از انجام تحقيقات نهايي نام آنها را اعلام کنيم.
مهدي تاج روز دوشنبه به ايرنا گفت: در خصوص بحث منشور اخلاقي معتقديم بايد افرادي که اصول حرفه اي، مناسبات اجتماعي و اصول اخلاقي را زير پا مي گذارند را از حضور در فوتبال محروم کنيم.
وي ادامه داد: در فوتبال ما بحث هاي زيادي مبني بر وجود فساد و مسايل غير اخلاقي وجود دارد که تصميم داريم با بررسي دقيق به اين مباحث پايان دهيم.
نايب رييس فدراسيون فوتبال گفت: از نظر من 90 درصد مسايل مطرح شده در خصوص فساد و مسايل غير اخلاقي صحت ندارد، اما قصد داريم با بررسي کامل حق را به حق دار بدهيم.
وي با اشاره به افزايش قيمت حقوق پخش تلويزيوني مسابقات فوتبال اظهار داشت: بايد هماهنگي هاي لازم انجام شود تا مبلغ پرداختي صدا و سيما در خصوص حق پخش با هزينه هاي جاري فوتبال و تبليغات گرفته شده توسط اين سازمان هماهنگي داشته باشد.
تاج با رد احتمال تغيير در کميته هاي فدراسيون فوتبال خاطر نشان کرد: هيچ تغييري در کميته هاي فدراسيون فوتبال رخ نخواهد داد و تنها به احتمال زياد محمد فنايي به عنوان نايب رييس کميته داوران به فدراسيون اضافه خواهد شد.
وي با قبول ضعف برنامه ريزي ليگ دسته يک افزود: اين موضوع را مسئولان فدراسيون نيز مي پذيرند و قطعا فصل آينده ليگ دسته اول در زمان مناسب شروع مي شود و با اتمام ليگ برتر اين مسابقات نيز به پايان مي رسد.
وي گفت: کميته انضباطي نيز قرار است از اين پس تيم هاي خاطي را به جاي تعليق با کسر امتياز روبه رو کند.


