صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

آقای معاون هنری به عمل کار بر آید...

به گزارش "تابناک" در حالی که چهار ماه از آغاز سال جاری می گذرد و تکلیف مواردی چون معوقه های هنرمندان که از ارشاد بابت فعالیت در سال گذشته و همین طور سه ماه اول امسال طلب دارند هنوز پرداخت نشده است و صندلی های مدیران این بخش ها هنوز خالی است شاه آبادی بدون آن که خود را جواب گوی هنرمندان بداند مستمرا با رسانه های نزدیک به دولت گفت و گو می کند و به جای پاسخ گویی به مطالبات هنرمندان، بر ابهام ها می افزاید.
کد خبر: ۱۰۷۵۷۱
| |
4099 بازدید

سرویس فرهنگی ـ در حالی که هنور تکلیف بسیاری از امور در معاونت هنری ارشاد (تئاتر، موسیقی و تجسمی) نامشخص است معاون هنری ارشاد در گفت و گوهای پی در پی با رسانه ها به این ابهامات دامن می زند.

به گزارش "تابناک" در حالی که چهار ماه از آغاز سال جاری می گذرد و تکلیف مواردی چون معوقه های هنرمندان که از ارشاد بابت فعالیت در سال گذشته و همین طور سه ماه اول امسال طلب دارند هنوز پرداخت نشده است و صندلی های مدیران این بخش ها هنوز خالی است شاه آبادی بدون آن که خود را جواب گوی هنرمندان بداند مستمرا با رسانه های نزدیک به دولت گفت و گو می کند و به جای پاسخ گویی به مطالبات هنرمندان، بر ابهام ها می افزاید.

در هفته گذشته بود که وی در گفت و گو با خبرگزاری برنا از ادامه همکاری با پارسایی خبر داد اما این ادعا در حد همان جملات منتشر شده توسط رسانه دولتی یاد شده باقی ماند و همچنان هنرمندان نمی دانند مشکلاتشان را با چه مرجعی مطرح کنند تا به پاسخی برسند.

در واقع به نظر می رسد شاه آبادی با رسانه هایی گفت وگو کرده که بیشتر بتواند متکلم وحده باشد تا پاسخ گوی سوالات هنرمندان.

در همین شرایط یکی از کارگردانان تئاتر که در یکی از مناسبت های مذهبی نمایشی را به روی صحنه برده، با آگاهی از گفت و گوهای رسانه ای معاون هنری ارشاد به خبرنگار ما گفت: نمی دانم آقای شاه آبادی چه طور فرصت می کند که حرف بزند در حالی که ما هنوز نتوانسته ایم ریالی از طلب هایمان را از اداره کل هنرهای نمایشی بگیریم. اعضای گروه که بیش از 10 نفر هستند از این بابت در مضیقه شدید هستند.

او با بیان این که مسوولان اداره کل هنرهای نمایشی با وجود حسن نیت و همکاری قابل تشکری که دارند کاری نمی توانند بکنند چون اعتباری به آنها پرداخت نشده تا به ما بپردازند. امثال ما هم بسیار زیاد هستند.

وی تاکید کرد: مسوولانی که باید در عمل کارهای هنرمندان را سامان دهند به جای اشاره پی در پی به افزایش بودجه، بهتر است یکی از وظایفشان که تامین اعتبارات معاونت است انجام دهند آن وقت نه تنها رونق کارها، بلکه هنرمندان در فرصت های مختلف از ایشان تشکر کرده و همین به معنای موفقیت آنها در انجام وظایفشان است.

معاونت هنری وزارت ارشاد بدهی های بسیاری هم به هنرمندان تجسمی دارد و در مراجعات مستمری که این هنرمندان به معاونت هنری و اداره هنرهای تجسمی ارشاد داشته اند با نبود اعتبار مواجه شده اند.

از سوی دیگر شنیده ها حاکی است معاونت هنری ارشاد انجام کلیه امور را به شخصه بر عهده گرفته تا حدی که کوچکترین امور با دستور شخص شاه آبادی اجرایی می شود.

آگاهان یکی از دلایل تاخیر بسیاری در انجام امور معاونت هنری را همین مورد برشمرده اند و معتقدند ورود معاون وزیر به جزیی ترین امور دیگر فرصتی برای انجام امور کلانی همچون جذب اعتبارات تخصیصی برای شاه آبادی باقی نمی گذارد.

از بدیهی ترین امور در مدیریت انتخاب افراد معتمد و تقسیم وظایف برای افراد کارآمد است.

حال باید پرسید وی که این روزها بخشی از اوقاتش را صرف نشستن مقابل میکروفن خبرنگاران رسانه های دولتی می کند، چرا در باقی اوقات موارد بلاتکلیف در تئاتر موسیقی و تجسمی را سامان نمی دهد تا در روزهای آتی مجبور به تکرار گفته های قبلی نشود و به عنوان مثال در مصاحبه با ایرانا خبرهای خوشی هم به هنرمندان بدهد تا بدانند پشت درهای بسته معاونت هنری فقط مصاحبه مطبوعای انجام نمی شود بلکه تلاش هایی هم برای بهبود اوضاع صورت می گیرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار