صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

پاسخ تند احمد زیدآبادی به کنایه شریعتمداری

خود در جای امن نشستن و دیگران را به جانفشانی فراخواندن، ناپسند است. حال طرف می‌خواهد اصلاح‌طلب باشد یا مدیر مسئول کیهان و یا هر فرد دیگری در هر گوشۀ دنیا!
کد خبر: ۱۰۷۵۱۸۰
| |
16094 بازدید
پاسخ تند احمد زیدآبادی به کنایه شریعتمداری

به گزارش تابناک، احمد زید آبادی – روزنامه نگار و تحلیلگر اصلاح طلب در یادداشتی کوتاه در تلگرام خود نوشت؛ مدیر مسئول روزنامۀ کیهان نوشته است: «حالا یک پیشنهاد منطقی و همه‌پسند در میان است و آن اینکه یک تیپ از مدعیان اصلاحات تشکیل شود و مدعیان اصلاحات جهت اعزام به افغانستان در آن ثبت‌نام کرده و برای مبارزه به پنجشیر و یا هر نقطه دیگر افغانستان اعزام شوند.»

اگر مدیر مسئول کیهان خودش هم به این منطق پایبند باشد، حرفش خیلی هم بی‌حساب نیست.

یادم می‌آید در جریان جنگ ۳۳ روزۀ لبنان که مسئولان روزنامۀ کیهان از پشت میزهایشان در تهران با نشر مطالب تحریک‌آمیز بر آتش منازعه در آن کشور بنزین می‌ریختند و لبنانی‌ها را به ادامۀ جنگ تا آخرین قطرۀ خون خود ترغیب می‌کردند، من در یکی از نوشته‌هایم خطاب به آن‌ها نوشتم: خب اگر جنگِ لبنان تا این اندازه برایتان شیرین و لذت‌بخش و نعمت و مایۀ مباهات است، چرا پشتِ میزهایتان در تهران میخکوب شده‌اید و بیدرنگ راهی جبهۀ نبرد با اسرائیل در جنوب لبنان نمی‌شوید؟

اگر چنارهای خیابان، ولی عصر از جایشان تکان خوردند، آن‌ها هم از جایشان تکان خوردند!

به هر حال، خود در جای امن نشستن و دیگران را به جانفشانی فراخواندن، ناپسند است. حال طرف می‌خواهد اصلاح‌طلب باشد یا مدیر مسئول کیهان و یا هر فرد دیگری در هر گوشۀ دنیا!

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار