برکناری و بازجویی رئیس امنیت عمومی عربستان

پادشاه عربستان طی حکمی رئیس امنیت عمومی این کشور را به اتهام فساد مالی برکنار کرد.
کد خبر: ۱۰۷۴۸۸۵
| |
5547 بازدید
برکناری و بازجویی رئیس امنیت عمومی عربستان

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، ملک سلمان بن عبدالعزیز، پادشاه عربستان سه شنبه شب تصمیم به برکناری خالد بن قرار بن غانم الحربی، رئیس امنیت عمومی این کشور گرفت و دستور داد تحقیقات علیه وی آغاز شود.

به گزارش خبرگزاری رسمی عربستان"واس"، خالد بن قرار بن غانم الحربی به دریافت رشوه، کلاهبرداری، سوءاستفاده از پست خود و تخلفات متعدد با هدف توقیف پول عمومی و تامین منافع شخصی متهم است.

پادشاه عربستان همچنین به اداره کنترل و مبارزه با فساد مالی این کشور دستور داد تا مراحل تحقیقات را درباره همه افرادی که در این اتهامات دخیل هستند تکمیل کرده و اقدامات قانونی لازم را علیه آنها در چارچوب قوانین و مقررات جاری اتخاذ کند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت