دستور رییس دانشگاه آزاد برای بازبینی پرونده یک استاد

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، در متن نامه دکتر محمدمهدی طهرانچی، رییس دانشگاه آزاد اسلامی آمده است: "با بررسی گزارشهای واصله نسبت به حکم تجدیدنظر صادره در ارتباط با آقای دکتر بیژن عبدالکریمی اینجانب لازم میدانم با اعمال بند «د» ماده ۲۷ آیین نامه نحوه تشکیل و رسیدگی به تخلفات انتظامی اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی و آموزشکدههای سما، موضوع مجدداً در هیئت عالی تجدید نظر مورد بررسی و اجرای حکم تا زمان رسیدگی در هیئت متوقف شود."
بر اساس این گزارش، پیش از این محسن بزرگی، رئیس مرکز امور حقوقی و صیانت از داراییهای دانشگاه آزاد اسلامی در واکنش به انتشار خبر اخراج بیژن عبدالکریمی از این دانشگاه اعلام کرده بود؛ رسیدگی به پرونده انتظامی آقای عبدالکریمی در دستور کار قرار گرفت و طی دو مرحله رسیدگی، حکم بر بازخریدی ایشان وفق آیین نامه نحوه رسیدگی به تخلفات انتظامی اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی صادر شد.
باز خرید هم یعنی برو بشین توخونه حرف نزن
طرف را به جرم اینکه از پهلوی تعریف کرده اخراج کردند!!! آقای مطهری می گفتند ما باید در دانشکده الهیات تهران یک کرسی برای استاد تمام کمونیست و مادیگرایی داشته باشیم!
استاد کمونيست (خداناباور) هم حق ارايه مطالب خود را دارد
چه ميخواستيم و چه شد؟؟!!
خسته نباشید.
بنده خدا راست گفت دیگه
هر كه در خواب نشد خانه خرابش كردند






