مجله القاعده هم آمد + عکس

اين نشريه بصورت پي دي اف چهارشنبه گذشته بر روي اينترنت منتشر شد و حدس زده مي شود که از يمن بر روي اينترنت مي رود.
کد خبر: ۱۰۷۴۵۰
| |
21820 بازدید
القاعده در شبه جزيره عربستان يک مجله انگليسي زبان به نام "الهام بخش(inspire)" راه اندازي کرده است که امضاء القاعده را دارد.

به گزارش آریا به نقل از الشرق الاوسط سرتيتر هاي ارائه شده در اين مجله به تروريست هاي بالقوه اينست: دستورالعمل در مورد "چگونه در آشپزخانه  مادر خود بمب  بسازيد" ، مقاله در مورد "مجاهدين 101" ، و درس در مورد ارسال و دريافت پيام هاي رمزگذاري شده اين نشريه بصورت پي دي اف چهارشنبه گذشته بر روي اينترنت منتشر شد و حدس زده مي شود که از يمن بر روي اينترنت مي رود.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟