میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

رشد ۲۴۲ هزار واحدی شاخص بورس در ۹۸ روز معاملاتی

شاخص بورس از ابتدای امسال تا پایان هفته گذشته در ۹۸ روز معاملاتی، با ۲۴۲هزار و ۴۱۳واحد افزایش، معادل ۱۸.۵۴ درصد رشد کرد.
کد خبر: ۱۰۷۲۵۷۵
| |
3140 بازدید
به گزارش بورس تابناک، از ابتدای امسال تا پایان هفته گذشته تعداد ۶۷۲ میلیارد و ۴۴۲ میلیون انواع اوراق بهادار به ارزش ۶۷۲ هزار و ۴۴۲ میلیارد ریال در بیش از ۶۸ میلیون و ۶۵۰ هزار و ۳۲۸ دفعه طی ۹۸ روز معاملاتی در بورس اوراق بهادار مورد معامله قرار گرفت.
 
این درحالی است که تعداد ۶۴ میلیارد و ۴۷۹ میلیون واحد از صندوق‌های سرمایه‌گذاری قابل معامله در بورس تهران به ارزش کل بیش از ۱۱۵۵ هزار و ۴۲۰ میلیارد ریال نیز در این مدت مورد معامله قرار گرفته است.
 
این گزارش می‌افزاید: شاخص بورس نیز در این ۹۸ روز با ۲۴۲ هزار و ۴۱۳ واحد رشد، معادل ۱۸.۵۴ درصد رشد کرد و در پایان هفته گذشته به رقم یک میلیون و ۵۵۰ هزار و ۱۲۰ واحد رسید. شاخص کل هموزن نیز در این مدت با ۱۶ هزار و ۴۹۸ واحد افزایش، معادل ۳.۷۵ درصد رشد کرد و رقم ۴۵۶ هزار و ۲۹۹ واحد را به نمایش گذاشت.
 
شاخص بازار اول هم در این مدت با ۲۰۷ هزار و ۸۴۳ واحد افزایش در این مدت به رقم ۱۱۷۶ هزار و ۹۴۳ واحد و شاخص بازار دوم با ۳۹۰ هزار و ۴۰۷ واحد رشد به عدد ۲ میلیون و ۹۹۳ هزار و ۱۵۵ واحد رسیدند که به این ترتیب شاخص بازار اول با ۲۱.۴۵ درصد رشد و شاخص بازار دوم با ۱۵ درصد افزایش همراه شدند.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت